REDIRECTIONATI 20% DIN IMPOZITUL PE VENIT PENTRU CONTROALE STOMATOLOGICE GRATUITE

Daca sunteti persoana juridica si doriti sa ne dati o mana de ajutor, trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru fara a scoate din buzunar nici un leu!

Persoanele juridice pot face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 0.3% din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii.

Va rugam sa ne contactati la urmatoarele coordonate de contact:

Petrut Simona

0744 643 348

molarulde6ani@yahoo.com

Gasiti si contractul de sponsorizare dand clic AICI(contract de sponsorizare).

Puteti citi baza legala aici, in forma actualizata a Codului Fiscal, din 2012.

Extras din Codul Fiscal: 

„TITLUL II Impozitul pe profit:

„ART. 21  Cheltuieli: 

(4) Următoarele cheltuieli nu sunt deductibile:

…….

p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos: 1. 3 la mie din cifra de afaceri; 2. 20% din impozitul pe profit datorat. În limitele respective se încadrează şi cheltuielile de sponsorizare a bibliotecilor de drept public, în scopul construcţiei de localuri, al dotărilor, achiziţiilor de tehnologie a informaţiei şi de documente specifice, finanţării programelor de formare continuă a bibliotecarilor, schimburilor de specialişti, a burselor de specializare, a participării la congrese internaţionale;”