REDIRECTIONATI 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PENTRU CONTROALE STOMATOLOGICE GRATUITE

Alegeti sa redirectionati 2% din impozitul pe venit aferent anului 2015 catre Asociatia pentru parteneriat comunitar Baia Mare. Decizia dumneavoastra le va reda zambetul copiilor cu probleme stomatologice grave.

Molarul de 6 Ani desfasoara campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anului fiscal 2016) pentru colectarea de fonduri necesare continuarii actiunilor de control stomatologic pentru copiii din localitatile din mediul rural Baia Mare din cadrul proiectului „Molarul de 6 ani”

Cum redirectionati 2% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Completati Formular 230 (daca în 2016 ati avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (daca in 2015 ati realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii etc.).

Pasul 2. Trimiteti formularul la Administratia Financiara de care apartineti până la 25 mai 2017: formularul se poate depune direct sau se trimite prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire).

Precizare:

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie privata si nu costa nimic. In cazul in care alegeti sa nu redirectionati acesti bani, ei raman la stat.  

Alegeti sa redirectionati 2% din impozitul pe venit aferent anului 2018 catre Asociatia pentru parteneriat comunitar Baia Mare. Decizia dumneavoastra le va reda zambetul copiilor cu probleme stomatologice grave.

Molarul de 6 Ani desfăşoară campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anului fiscal 2018) pentru colectarea de fonduri necesare continuarii actiunilor de control stomatologic pentru copiii din localitatile din mediul rural Baia Mare din cadrul proiectului „Molarul de 6 ani”

Cum redirectionati 2% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Completati Formular 230 (dacă în 2018 ati avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (daca in 2018 ati realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii etc.).

Pasul 2. Trimiteti formularul la Administraţia Financiara de care apartineti până la 25 mai 2019: formularul se poate depune direct sau se trimite prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire).

Precizare:

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie privată si nu costă nimic. In cazul in care alegeti sa nu redirectionati acesti bani, ei raman la stat.  

Formular 230